pityesz konyhája

pityesz konyhája

Paprikás krumpli.

2024. október 26. - Pityesz konyhája

Elsőnek megpucolom és felkockázom a hagymát. Majd ezt a felkockázott hagymát egy kevés olajon vagy kolbász zsíron lepirítom. Majd ha ezzel is megvagyunk mehet rá a fűszer:só,bors,vegéta,kömény,majoranna, fokhagyma granulátum. Ha ez is megvan mehet rá a megpucolt,gerezdekre vágott krumpli.Nem baj ha van közte egy két kisebb mert ez késöbb sűríti a krumplit. Ez után mehet rá egy kevés sűritett paradicsom és a piros paprika.És a legvégén felengedjüjk annyi vízzel ami épp ellepi. Hozzá dobunk még egy leves kockát mielött készre fözzük. Ha kész a krumpli hozzá teszük az elöre felkarikázott kolbászt.A kolbásszal csak egyet kell rottyania és kész is.Jó étvágyat hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://p-k13-.blog.hu/api/trackback/id/tr1018716720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása